Inkontinencia kezelése

A kellemetlen vizelettartási zavarok műtét nélkül már intim lézeres kezeléssel gyorsan és tartósan megszüntethetőek.

Érdekel
Inkontinencia kezelése

A szolgáltatásról röviden

Inkontinencia kezelése

Az inkontinencia kezelése további problémákat előzhet meg

Az inkontinencia egy rendkívül gyakori tünet a nők körében, általában a kor előrehaladtával jelenik meg, de a terhesség vagy a menopauza is előidézheti. A vizelettartási zavar gyakorlatilag a húgyhólyag önkéntelen vizeletürítése miatt történik: ilyenkor a záróizom nem képes meggátolni a vizelet spontán távozást.

Enyhe, középsúlyos és súlyos vizelettartási problémát különböztetünk meg:

enyhe: az akaratlanul távozó vizelet 5 ml-nél kevesebb

középsúlyos: 5 - 20 ml közötti az önkéntelenül távozó vizelet mennyisége

súlyos: több mint 20 ml vizelet távozik akaratlanul 

Az inkontinencia kezelése nagyon fontos, hiszen a betegség nemcsak az életminőségre van hatással, hanem különböző egészségügyi problémákat is előidézhet. Néhány alkalmas lézeres kezeléssel biztonságosan és hatékonyan szüntethetjük meg az inkontinenciát.  

Candela CO2RE Intima Candela CO2RE Intima

Candela CO2RE Intima

Az intim lézeres kezelés műtét nélkül segít a vizelettartási panaszok megoldásán. A inkontinencia kezelése során a Candela CO2RE Intima lézergépet alkalmazzuk, amely speciálisan az intim területekre kifejlesztett frakcionált CO2 lézertechnológiával dolgozik.
A lézergép hatékonyan és eredményesen segít az intim területek problémáin. A lézerfény hatására kialakult mikrosérüléseknek köszönhetően beindul a természetes regeneráció a szervezetben.  

Fájdalommentes és biztonságos intim lézeres kezelés

A lézeres inkontinencia kezelés:

  • stimulálja a kollagén rostokat, újjáépíti a kollagén-állományt,
  • illetve megerősíti a húgycső és a húgyhólyag kötőszövetét.

A lézeres eljárás fájdalommentesen, rendkívül biztonságosan, hormonmentesen, illetve vágás és altatás nélkül történik.

Fájdalommentes és biztonságos intim lézeres kezelés

A kezelés menete

Az inkontinencia kezelése előtt egy szakorvosi vizsgálaton és konzultáción kell részt venni, amely során felmérjük az inkontinencia típusát, mértékét és összeállítjuk az egyedi kezelési tervet.

A kezelés elején alaposan előkészítjük, fertőtlenítjük és érzéstelenítjük az intim területeket. Az inkontinencia típusától függően dolgozunk a hüvelyben (stressz inkontinencia) vagy a húgycsőben (késztetéses inkontinencia). Az eljárás ugyanazon az elven alapul mindkét esetben: a mikron átmérőjű lézersugár körbepásztázza a kezelt terület falát belülről kifelé haladva és mikroszkopikus sérüléseket ejt rajta. Mindez beindítja a szervezet természetes regenerálódását, a kollagén rostok termelődését, amelynek hiánya a záróizom enyhülését, a vizeletvesztést okozta.

A kezelés során minimális kellemetlenség érzékelhető csak, a lézer energiájából fakadóan melegségérzet jelentkezhet, de fájdalommal nem jár. A kezelés végén részletes tájékoztatót adunk a további teendőkről. 

Árak

Intim esztétikai konzultáció 35 000 Ft /alkalom

Időpontfoglalás

Szolgáltatás kiválasztása

Szakember kiválasztása

Kis türelmet...

Inkább telefonon foglalnál? Kérdésed van?

Kollégáink segítenek!

Gyakran feltett kérdések

Van még kérdésed?

A lézeres intim kezelést vizelettartási panaszok esetén akkor ajánljuk, ha:

  • köhögés, tüsszentés, nevetés, emelés, sportolás, lépcsőzés közben hirtelen vizelettartási problémák jelentkeznek (stressz inkontinencia),
  • gyakori vizelési inger jelentkezik, melyet rendkívül nehéz - sok esetben nem is sikerül - visszatartani (késztetéses inkontinencia).

Az inkontinencia kezelése általánosságban 2-3 alkalmat vesz igénybe, de mindez a probléma mértékétől és az életkortól is függ. Ha a vizelettartási probléma rendkívül súlyos, akkor akár 4+ alkalmas kúrára is szükség lehet.

A kúra alkalmai között legalább 4-5 hétnek kell eltelnie, a harmadik alkalom után pedig legalább fél év szünetet kell tartani, hogy a szöveteknek időt hagyjunk regenerálódni. 1-2 évente érdemes fenntartó kezelést igénybe venni.

Az első alkalom után már érzékelhető a kezelés hatása, azonban szépen fokozatosan számíthatunk az inkontinencia javulására. A lézeres kezelés után az enyhe vagy közepes súlyosságú inkontinenciában szenvedők általában teljeskörű gyógyulást tapasztalhatnak. A súlyosabb vizelettartási problémákkal küzdők esetében is jelentős életminőségbeli javulás várható.

A kezelt területen az eljárás után duzzanat, égő érzés jelenhet meg, azonban mindez hamar elmúlik. A kezelés után 1 héten keresztül nem szabad szoláriumba menni, nem javasolt az ülőfürdőzés és az uszoda használata, illetve kerülni kell a napsugárzást is. Emellett a szexuális élettől is tartózkodni kell legalább 7 napon át.

A kezeléssorozatot érdemes intim tornával kombinálni, hogy az izomtónust még tovább tudjuk javítani.

A kezelés nem hajtható végre terhesség, szoptatás, menstruáció, aktív fertőzés, lázas betegség vagy daganatos megbetegedés esetén.

Magabiztos mindennapok inkontinencia nélkül.
Várunk szeretettel Várunk szeretettel
Oldal tetejére
Időpontfoglalás