Megoldások

A kombinált kezelési lehetőségeknek, a magasan képzett szakmai csapatnak és az élvonalbeli technológiáknak köszönhetően nemzetközi szinten is egyedülálló megoldásokat kínálunk pácienseink számára.

Megoldások
Megoldások

Bőrproblémák


Pigmentfoltok

Pigmentfoltok

A hiperptigmentációs foltok leggyakrabban az UV fény expozíció eredményeként alakulnak ki, de más tényezők is hozzájárulhatnak, mint például belső hormonális változások vagy bőrproblémák. A pigmentfoltok kezelése során lehetőség van különböző bőrápolási termékek, medical kozmetikai eljárások vagy orvosi kezelések alkalmazására a foltok halványítása vagy eltávolítása érdekében.

Tovább

Rosacea

Rosacea

Rosacea egy krónikus bőrkondíció, ami jellemzően vöröses bőrpírrel, égő érzéssel, kitágult hajszálerekkel és akár gyulladt göbökkel társul. A rosacea kezelése magában foglalhatja a specifikus bőrápoló termékek használatát, lézeres kezeléseket, vagy egyéb medical kozmetikai terápiák használatát is.

Tovább

Száraz, érzékeny bőr

Száraz, érzékeny bőr

A száraz, érzékeny bőr jellemzője a bőr feszülése, kipirosodása, viszketése és irritációja, amit külső és belső tényezők egyaránt okozhatnak. Fontos tehát, hogy a problémát megfelelő bőrápolási rutinnal, a barrier réteget építő és javító kezelésekkel, megfelelő életmóddal normalizáljuk, és amennyiben szükséges, a megfelelő kivizsgálásokon is részt vegyünk.

Tovább

Zsíros bőr, mitesszerek

Zsíros bőr, mitesszerek

A zsíros bőr, mitesszerek megjelenése a bőr túlzott faggyútermelésére is utalhat. Ennek normalizálása a cél, így megfelelő bőrápolási rutinnal, specifikus kezelésekkel javítható. Hosszútávú eredmény érdekében a kettő kombinálásával történik.

Tovább

Hegek eltüntetése

Hegek eltüntetése

Hegek a bőrön sérülések, fizikai behatások, gyulladások, akné vagy műtétek hatására alakulhatnak ki. A hegek eltüntetése több modern eljárással is megoldható, attól függően, hogy milyen típusú heget kezelünk. A megfelelő kezelés kiválasztásával javíthatunk, vagy akár észrevehetetlenné tehetjük a zavaró bőrelváltozást.

Tovább

Aknés bőr

Aknés bőr

Az aknés bőr kezelésekor nagyon komplexen tudunk eljárni, ugyanis a legtöbb esetben több oldalról érdemes megközelíteni ezt a bőrproblémát. A megfelelő bőrápolási rutin és életmód kialakítását követően nagy hangsúlyt fektetünk a gyulladás megszüntetésére, az esetleges hiperpigmentációk és hegek javítására, illetve a belső problémák feltérképezésére is.

Tovább

Dekoltázs és nyaki ráncok eltüntetése

Dekoltázs és nyaki ráncok eltüntetése

A ráncok általában a bőr öregedésének következményei. A dekoltázs és nyaki ráncok eltüntetése különböző, modern kezelésekkel látványosan eredményt hozhat, pl. hialuronsavas töltőanyagokkal, invazív és non-invazív eljárásokkal, illetve indokolt esetben plasztikai sebészeti beavatkozásokkal. A kezelések hatására feszesebb és simább megjelenést érhetünk el ezeken a területeken.

Tovább

Ráncok ellen

Ráncok ellen

A ráncok kialakulása a bőr öregedésének természetes folyamata, melyet többek között genetikai tényezők, UV-sugárzás, nem megfelelő életmód és bőrápolás is befolyásolhat. A ráncok ellen számos modern megoldás létezik. A kezelés során alkalmazott módszerek közé tartozhatnak különböző orvos-esztétikai kezelések, medical kozmetikai és lézeres kezelések amelyek segítségével javítható a bőr megjelenése.

Tovább

Érdes bőrfelszín, tág pórusok

Érdes bőrfelszín, tág pórusok

Az érdes bőrfelszín és a tág pórusok kialakulása gyakran összefügg a fokozott faggyútermeléssel és a bőrsejtek túlzott elszarusodásával. Ezek kezelésére szolgálnak a különböző tisztító és hámlasztó kezelések, illetve otthonápolási termékek is. Mikrotűs, és lézeres kezelésekkel tovább fokozhatóak az eredmények.

Tovább

Arc


Asszimetrikus vagy vékony ajkak

Asszimetrikus vagy vékony ajkak

Az asszimetrikus vagy vékony ajkak kezelésére ma már több, különböző esztétikai eljárás áll rendelkezésünkre, attól függően milyen eredményt, illetve tartósságot kíván a páciens.

Tovább

Széles állkapocs

Széles állkapocs

A széles állkapocs kezelésére látványos megoldás az arc vékonyítás, amely segít harmonizálni az arc kontúrjait, javítja az arc arányait és az állkapocsvonal méretét a nőiesebb megjelenés érdekében.

Tovább

Öregedés jelei

Öregedés jelei

Az öregedés jelei a megfelelő kezelés alkalmazásával lehetővé teszi a bőr textúrájának és rugalmasságának javítását, a ráncok és finom vonalak csökkentését, valamint a bőr megújulásának elősegítését. Az időben megkezdett kezelések hosszú távú eredményeket nyújthatnak, megelőzhetik a további öregedési jelek kialakulását és biztosíthatják a fiatalosabb, üdébb megjelenést.

Tovább

Volumenhiány

Volumenhiány

Az arcon kialakuló volumenhiány lehet egy anatómiai adottság vagy az öregedés egyik jele, amikor az arcbőr elveszíti természetes teltségét és feszességét. Ennek kezelésére különböző módszerek állnak rendelkezésre, attól függően milyen eredményeket és tartósságot várunk a kezelésektől.

Tovább

Fogcsikorgatás

Fogcsikorgatás

A fogcsikorgatás számos tünet kialakulásáért felelős, mint például fogkárosodás, állkapocs problémák, fejfájás és izomfájdalom. A kezelés hatására csökken a fogcsikorgatás és az általa okozott károkat és fájdalmat.

Tovább

Megereszkedett arcbőr

Megereszkedett arcbőr

Az idő múlásával a bőr rugalmassága, a bőr alatti zsírszövet mennyisége csökkenhet. Ezek a tényezők együttesen eredményezik a bőr elvesztett feszességét és megereszkedését. A megereszkedett arcbőr kezelésére szolgálnak az orvos-esztétikai, a plasztikai beavatkozások, illetve a kollagén indukciós eljárások is, attól függően milyen mértékű megereszkedés áll fenn.

Tovább

Megereszkedett szemhéj

Megereszkedett szemhéj

Ma már számos lehetőség áll rendelkezésre a megereszkedett szemhéj feszességének javítására, amelyek nem feltétlenül igényelnek plasztikai sebészeti beavatkozást. Az orvos-esztétikai területen és a lézeres kezelések terén is széles skála áll rendelkezésre, ahol a választás a mértéktől függően változhat.

Tovább

Szem alatti karikák

Szem alatti karikák

Attól függően mi okozza a problémát, többféle lehetőség is rendelkezésre áll a sötét karikák, szem körüli finom ráncok, az ödéma kezelésére. A szem alatti karikák eltüntetése után egy frissebb, üdébb, fiatalos megjelenés érhető el.

Tovább

Toka eltüntetése

Toka eltüntetése

A toka az áll alatti területen jelentkező bőrredő, amely helyi zsírlerakódás és a bőr megereszkedésének eredményeképp jön létre. Nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma, hátterében számos ok állhat. A toka eltüntetése, méretének csökkentése és feszesítése azonban hatékony orvos-esztétikai és plasztikai sebészeti megoldással is kezelhető.

Tovább

Test


Kötényhas, lógó has

Kötényhas, lógó has

A bőr természetes rugalmassága idővel csökkenhet, azonban számos tényező elősegítheti ennek a folyamatnak az előrehaladását. A megereszkedés mértékétől függően rendelkezésre áll többféle kezelés és beavatkozás, amelyek segítségével növelhető a bőrfeszesség, izomtónus és csökkenthető a felesleges zsír, valamint eltávolítható a felesleges bőr.

Tovább

Lógó felkar

Lógó felkar

A megereszkedett felkar a bőr rugalmasságának csökkenése miatt következik be, amit súlygyarapodás, fogyás vagy izomveszteség is okozhat. A lógó felkar eltüntetése az izmok tonizálásával, a bőr feszesítésével vagy akár plasztikai sebészeti beavatkozásokkal is megoldható.

Tovább

Combon megereszkedett bőr

Combon megereszkedett bőr

A combon megereszkedett bőr megjelenő tünetei általában nagyobb súlycsökkenés, izomveszteség vagy az bőr rugalmasságának elvesztése miatt alakulnak ki. Ennek kezelésére számos lehetőség létezik attól függően milyen mértékű a megereszkedés és a petyhüdtség.

Tovább

Szétnyílt hasizom erősítés

Szétnyílt hasizom erősítés

A szétnyílt hasizom gyakori állapot szülés után, amikor a hasizmok közötti kötőszövet megnyúlik és elválik, ami egy rés kialakulásához vezet. A szétnyílt hasizom kezelésére számos módszer létezik, beleértve az izomerősítést, a hasizmok összehúzását célzó technikákat, valamint a plasztikai sebészeti beavatkozásokat, amelyek segítenek helyreállítani a hasizmok állapotát.

Tovább

Lapos fenék, fenékformálás

Lapos fenék, fenékformálás

A fenék területén jelentkező megereszkedés, volumenpótlás kezelhető orvos-esztétikai beavatkozásokkal, plasztikai beavakozásokkal vagy akár non-invazív alakformáló kezelésekkel is, attól függően milyen végső eredményt szeretnél.

Tovább

Striák eltüntetése

Striák eltüntetése

A striák a bőr kötőszövetének megnyúlása miatt jönnek létre. Gyakran jelennek meg terhesség, gyors növekedés, súlygyarapodás vagy hormonális változások következtében. Hatékonyan lézerrel, illetve mikro-tűs eljárásokkal lehetséges.

Tovább

Öregedő kézfejek

Öregedő kézfejek

Az öregedés első jelei gyakran először a kézfejen jelentkeznek, mivel a kézfej bőre rendkívül vékony és kevesebb zsírszövetet tartalmaz, így a kollagén hiánya gyorsan észrevehetővé válik. Az öregedő kézfejek kialakulása tudatos bőrápolással, helyes életmóddal és jól időzített kezelésekkel hatékonyan késleltethető. Akár visszafordíthatjuk, lassíthatjuk a folyamatot.

Tovább

Szőrtüszőgyulladás

Szőrtüszőgyulladás

A szőrtüszőgyulladás az egyik leggyakoribb bőrgyógyászati probléma. A szőrtüsző bakteriális vagy gombás eredetű gyulladását jelenti, ami az új szőrszál nem megfelelő irányú növekedése miatt alakul ki. Lézeres szőrtelenítéssel nagyon hatékonyan kezelhető a probléma, hiszen magát a szőrnövekedést szüntetjük meg.

Tovább

Szőrbenövés

Szőrbenövés

A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotválás, gyantázás és epilálás amellett, hogy gyakori ismétlést igényelnek, gyakran vezetnek benőtt szőrszálak, szőrbenövés kialakulásához a nem megfelelő előkészítés következtében, ami akár szőrtüszőgyulladáshoz is vezethet. Lézeres szőrtelenítéssel a problémát a gyökerénél kezeljük, magát a növekedést szüntethetjük meg.

Tovább

Post Covid tünetek

Post Covid tünetek

A post-COVID szindróma speciális szűréssel diagnosztizálható, ami több szakember bevonásával kezelhető, mindemellett kiemelt figyelmet szentelünk az immunrendszer specifikus helyreállításának és erősítésének is.

Tovább

Lokális zsírpárnák

Lokális zsírpárnák

A genetika, táplálkozás, életmód és egyéb tényezők befolyásolhatják a lokális zsírpárnák, zsírlerakódások kialakulását, amelyeket viszont megfelelő kezelésekkel, megfelelő életmóddal és táplálkozással csökkenthetőek vagy akár meg is szüntethetőek.

Tovább

Megereszkedett bőr testen

Megereszkedett bőr testen

Nagymértékű súlyvesztés vagy várandósság után a bőr minősége és szerkezete jelentősen megváltozhat, ami bőrfelesleget eredményezhet. Tudatos izomépítéssel és a bőr feszességét célzó professzionális kezelésekkel jelentősen javítható a megereszkedett bőr állapota, ugyanakkor súlyosabb esetekben kizárólag a plasztikai sebészeti beavatkozás nyújthat hatékony megoldást.

Tovább

Nem kívánt szőrzet

Nem kívánt szőrzet

A végleges lézeres szőrtelenítés hatékony és tartós megoldást nyújt a nem kívánt szőrzet eltávolítására, mivel a lézer energiája a szőrtüszők megsemmisítésével jár, így hosszútávú sima bőrt eredményez.

Tovább

Narancsbőr

Narancsbőr

A narancsbőr csökkentésére sokféle módszer létezik, a legtöbb esetben a helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett célzott, professzionális kezelésekre is szükség lehet. Mind a zsírsejtek csökkenése, a nyirokkeringés fokozása, és bőrfeszesség stimulálása a celluxit minimalizálását fogja eredményezni.

Tovább

Körömgomba ellen

Körömgomba ellen

A köröm gombás fertőzése egy nagyon kellemetlen és gyorsan terjedő probléma, melynek nagyon fontos a korai felismerése. Érdemes azonnal bőrgyógyász szakorvoshoz fordulni, hogy elkezdődhessen a hatékony körömgomba kezelés, ugyanis minél kiterjedtebb a probléma, annál összetettebb a megoldás is.

Tovább

Menopauza és klimax

Menopauza és klimax

A menopauza és klimax időszakában hormonális változásokhoz kapcsolódó egyéb kellemetlen tünetek jelentkezhetnek a nők életében. Ezért elérhetőek esztétikai beavatkozások, funkcionális terápiák és személyre szabott infúziós kezelések, amelyek segíthetnek enyhíteni ezeket a tüneteket.

Tovább

Immunerősítés

Immunerősítés

Az immunerősítés célja az, hogy a specifikus vitaminok és tápanyagok közvetlenül a véráramba jussanak, így a hatóanyagok teljes mértékben felszívódnak. Ezáltal a kezelések visszaállítják a szervezet egyensúlyát, erősítik az immunrendszert és védelmet nyújtanak a fertőzések és betegségek ellen.

Tovább

Haj


Seborrhoeás dermatitis fejbőrön

Seborrhoeás dermatitis fejbőrön

A seborrhoeás dermatitis egy krónikus elváltozás, amelynek zavaró és kellemetlen tünetei főként a zsíros bőrfelületeken jelentkeznek, mint a fejbőr és az arc területe. Megfelelő ápolással és a kiváltó okok kezelésével a tünetek enyhíthetők és kontrollálhatók.

Tovább

Hajhullás ellen

Hajhullás ellen

A hajhullás hátterében számos tényező állhat, a súlyos problémáktól az egyszerűbb esetekig, ezért fontos a helyes diagnózis felállítása. A Zenon Clinic-nél a legelső lépés a hajhullás ellen az okok felderítése, majd szakembereink célzottan választják ki a megfelelő kezelést.

Tovább

Elvékonyodó, töredezett haj

Elvékonyodó, töredezett haj

Idővel a fejbőr vérellátottsága és a sejtek osztódási képessége csökken, ami a fejbőr rugalmasságának és volumenének csökkenéséhez, elvékonyodó, töredezett haj kialakulásához vezet. A fejbőr megfelelő táplálásával és ápolásával azonban a haj is megújulhat. Ha azonban súlyos problémák állnak fenn, ajánlott alaposabb vizsgálatokra is gondolni.

Tovább

Intim


Korral járó intim problémák

Korral járó intim problémák

Az intim terület változásai és esztétikai problémái számos egészségügyi és életmódbeli problémát okozhatnak, többek között a szeméremajkak hiperpigmentációját, a hüvelyi- és gátizmok gyengülését, sőt hüvelyszárazságot is. Ezek az intim problémák befolyásolhatják egy nő életminőségét, fájdalmat, kellemetlenséget és szexuális problémákat okozhatnak. Fontos az ilyen tüneteket kezelni, és konzultálni egy szakemberrel a megfelelő terápia érdekében.

Tovább

Intim szőrtelenítés

Intim szőrtelenítés

Az intim szőrtelenítés leghatékonyabb módszere a sérülések, kiütések és fertőzések elkerülésére a tartós lézeres szőrtelenítés. Ezzel a módszerrel időt és kellemetlenségeket spórolhat meg, és nemcsak a kívánt szőrtelen, sima bőrt biztosítja, hanem megelőzi a benőtt szőrszálakat és a tüszőgyulladást is.

Tovább

Várunk szeretettel

Éld át a Zenon Clinic élményt!

Időpontot foglalok
Várunk szeretettel Várunk szeretettel
Oldal tetejére
Időpontfoglalás