Zenon Clinic blog
-0001.11.30. • Alakformálás

Hogyan gyorsíthatod fel hatékonyan az izomépítés, alakformálás folyamatát?

A formás testfelépítés, a tónusfokozás és az izomtömeg növelés megfelelő edzéssel, egészséges életmóddal és elegendő kitartással bárki számára elérhető. Aki rendszeres testmozgást végez pontosan tudja azonban, hogy ez a legtöbb esetben ez egy igen la

fms izomépítés alakformálás

A DEKA cég Schwarzy technológiája, az FMS izomépítés a testformálást új non-invazív szemszögből közelítette meg. A klinikai alakformálás segítségével rendkívül hatékony módon, intenzíven fejleszthető a testfelépítés.

A Schwarzy rendszere által teljes mértékben személyre szabható a kezelés, így az edzettségi szintnek megfelelően tudunk az izmokra hatással lenni: kezdők és sportolók számára egyaránt tökéletes megoldást biztosít.  

Hogyan is működik az FMS izomépítés? 

Az izomépítés technológiának köszönhetően a kezelt izmok több mint 20 000 alkalommal húzódnak össze egyetlen 30 perces kezelés során, ez jóval több, mint amit egy átlagos edzésen elérhetünk. Ez gyakorlatilag 20 000 felülésnek vagy guggolásnak felel meg.

A kezelőfejek 2.5 Tesla teljesítmény alatt működnek, amely által az optimális izomstimuláció hatékonyan elérhető anélkül, hogy felesleges elektromágneses terhelésnek tennénk ki a szervezetet.

Az FMS izomépítés hatására

A rendszeres sport remekül kiegészíthető az FMS izomépítéssel, főleg, ha az eredményeket hamarabb szeretnéd látni. Az izomépítés mellett egészségünk állapota is javítható a kezeléssel. Hatására: 

 • épülnek és erősödnek az izmok,
 • fejlődik az izomtónus és a volumen,
 • formálható a fenék és feszesebbé tehető a has területe,
 • csökken a zsírtömeg a kezelt területen,
 • a szövetek feszesebbé válnak a kezelt területen,
 • javul a testtartás,
 • redukálódik az egészségügyi problémák kockázata (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegség).

A kezelés menete 

A kezeléssorozatot megelőzően egy személyes konzultáció keretében összeállítjuk az egyedi kezelési terved az egyéni céljaidnak és az állóképességednek megfelelően. Minden kezelést személyre szabott edzésprogramok alapján végzünk.

A kezelt területtől függően hason vagy háton történik a kezelés. Először megtisztítjuk a kezelt területet, ezután felhelyezzük az kezelőfejeket. Az eljárás során a gép mély izomstimulációt végez mágneses ingerlés által: bemelegítés, összehúzódás és masszázs etapok követik egymást folyamatosan. A 30 perces kezelés alatt 20 000 alkalommal húzódik össze az izomzat, amely az izomtömegre és a zsírszövetekre is jótékony hatással van.  

A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, enyhe izomláz jelentkezhet utána.  

Kinek javasolt az FMS izomépítés? 

A DEKA Schwarzy technológiája lehetővé teszi, hogy akár kezelésenként változtatva páciensre szabott kezelést végezzünk el, ahol többek között a zsírszövet vastagságát is figyelembe vesszük. A kezelés így személyre szabott és mindig hatékony, az izomépítés és a feszesítés terén is látható eredményt hoz. 

A kiindulási helyzet meghatározza, hogy az eredményt hány kezeléssel, esetleg milyen kiegészítő kezelésekkel érhetjük el, illetve milyen eredményekre számíthatunk.

Normál testsúly mellett, mindenkinek ajánljuk a kezelést: 

 • aki szeretné erősíteni, kiegészíteni testmozgása hatékonyságát a gyorsabb és látványosabb eredmény érdekében
 • aki fokozná izmai definiáltságát, javítaná testkontúrját, rendszeres edzésekkel sem elérhető eredménnyel.
 • aki izomépítő edzések helyett klinikai testformálással szeretne jelentős változást elérni a kezelhető területeken (has, fenék, láb, kar). 
 • sportolóknak, akik izmaik tömegét, tónusát szeretnék rövid idő alatt egészséges, biztonságos módon javítani. 

Mérsékelt túlsúly és vagy helyi zsírlerakódás mellett érdemes kiegészíteni az izomépítést a kezelt terület zsírbontó kezelésével (az FMS izomépítés és az Onda Coolwaves kezelések kiválóan kiegészítik egymást).  

Foglalj időpontot alakformálás konzultációra! 

Tónusos izmok, formás test és izomtömeg növelés klinikai testformálással

Éld át a Zenon Clinic élményt!

Időpontot foglalok
Oldal tetejére
Időpontfoglalás