Aesthefill®

Tapasztald meg a természetes megújulást és tartós szépséget az Aesthefill-el, amely fokozza a bőr kollagéntermelését!

Érdekel
aesthefill

Aesthefill® kezelés a hosszútávú eredményekért

Az Aesthefill® egy innovatív töltőanyag, amely természetes hatékonysággal csökkenti a ráncokat és javítja a bőr textúráját, hosszútávú eredményeket biztosítva. Kollagénstimulálása révén elősegíti a bőr természetes regenerációját és feszességének megőrzését.

Természetes kollagén stimuláció

Az Aesthefill® egy egyedülálló töltőanyag, amely poli-D, L-tejsavat (PDLLA) tartalmaz. Ez az innovatív töltőanyag természetes módon serkenti a bőr kollagén termelését, így javítva annak feszességét és rugalmasságát. A PDLLA lassú lebomlása során folyamatosan serkenti a bőr saját regenerációs folyamatait, ennek köszönhetően az Aesthefill® hosszú távon is képes fenntartani a bőr fiatalos megjelenését.

Aesthefill® kezelés hatására

  • csökkennek a ráncok
  • javul a bőr textúrája
  • növeli a bőr feszességét
  • természetes kollagén stimulációt indukál
Aesthefill® kezelés hatására

A kezelés menete

A konzultációt követően előkészítjük, megtisztítjuk és fertőtlenítjük a kezelendő területet. A töltőanyagot  kanül segítségével injektáljuk be a bőr megfelelő rétegébe. Az Aesthefill® kezelés minimális minimális kellemetlenséggel járhat a szúráspontokon, de alapvetően fájdalommentes. A kezelés hossza függ a kezelt terület méretétől és az injektált anyag mértékétől - tehát az alkalmazott anyagmennyiségtől -, átlagosan 20-30 percet vesz igénybe az eljárás. A kezelés végén pontos tájékoztatást adunk a további, betartandó teendőkről.

Az orvos-esztétikai eljárásokat minden alkalommal megelőz egy rövid konzultáció, amely során átbeszéljük az egyéni igényeidet, illetve felmérjük a kezelendő terület állapotát és az aktuális bőrminőséget. Ezek alapján összeállítjuk és átbeszéljük a személyre szabott kezelési tervet és részletes tájékoztatást kapsz orvosodtól a kezelés utáni teendőkről is.

A konzultációt nem kell külön lefoglalnod, az a kiválasztott szolgáltatás idejébe beleszámít.

Árak

AestheFill® - 1 alkalom 240 000 Ft ampulla

Időpontfoglalás

Szolgáltatás kiválasztása

Szakember kiválasztása

Kis türelmet...

Inkább telefonon foglalnál? Kérdésed van?

Kollégáink segítenek!

Gyakori kérdések

Legyen újra feszes és fiatalosabb az arcbőröd!

Foglalj időpontot Aesthefill kezelésre!

Időpontot foglalok
Oldal tetejére
Időpontfoglalás