Zenon Clinic blog
2024.03.11. • Anti-aging

Látványos rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Arcbőrünk az idő előrehaladtával veszít feszességéből, hidratáltságából, majd később megjelennek a bőr öregedésének első tünetei: finom ráncok, dehidratált bőr, fakóság, petyhüdtség. Habár a bőr idősödése egy természetes folyamat, szerencsére napjain

morpheus8 anti-aging bőrfeszesítés

Klinikánkon számos anti-aging kezelés elérhető, ezek közül szeretnénk nektek bemutatni a Morpheus8 rádiófrekvenciás kezelésünket. Ez a bőrfeszesítő kezelés két nagyon hatásos technológiára épít: a mikrotűs kezelést egyesíti a rádiófrekvenciával. A mikrotűs eszköz rádiófrekvenciás energiát használ az arc és a test bőrének feszesítésére és kontúrozására, a bőr struktúrájának erősítésére és a bőr alatti zsírszövet átalakítására.

Az eszköz mikro méretű tűszúrásokat ejt a bőrön, amely mentén a rádiófrekvenciás energia egyenletesen hevíti fel a bőr alatti mélyebb szöveteket, ezáltal átfogóan serkenti a kollagén és elasztin termelődését a mélyebb rétegekben is. Ennek köszönhetően a megereszkedett területeken a finom vonalak elsimulnak, a mélyebb ráncok és redők pedig csökkennek. A Morpheus8 kezelés lényegében komolyabb, sebészi beavatkozás nélkül produkál látványos és hosszú távú bőrmegújulást. 

Miben segít a Morpheus8 rádiófrekvenciás kezelésünk? 

  • feszesíti a megereszkedett bőrt
  • csökkenti az öregedés jeleit 
  • megoldást kínál a pigmentációs problémákra 
  • enyhíti a finom ráncokat 
  • megújítja az egyenletlen bőrfelszínt 
  • hatékonyan kezeli a tág pórusokat, hegeket, aknéból visszamaradt foltokat

A kezelés menete 

A kezelt terület tisztítása, érzéstelenítése, majd feltőtlenítése után a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe, a kezelt terület nagyságától függően. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés alatt csipkedő, szúró érzésre számíthatunk, azonban az érzéstelenítés miatt más kellemetlenséggel nem kell számolni.

A bőrfelület érzékenységének megfelelően kiválasztjuk a kezelőfejet és beállítjuk a mikrotűk kezelési mélységét. A kezelés végén, amennyiben a bőrfelszínt napfény érheti (pl. arc, nyak, dekoltázs) egy speciális fényvédő készítményt teszünk a bőrfelszínre, hogy optimális védelmet biztosítsunk a bőrnek a káros UV sugarak ellen. 

A Morpheus8 kezelésünk teljes mértékben személyre szabott, a mikrotűk behatolási mélységét és a rádiófrekvencia erősségét minden páciens egyéni problémájának megfelelően állítjuk be. A teljes arc területe mellett a toka, a nyak, a dekoltázs és a test egyéb részein is alkalmazható a kezelés.

Foglalj időpontot Morpheus8 rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés előtti konzultációra!


Látványos rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Foglalj időpontot Morpheus8 rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés előtti konzultációra!

Időpontot foglalok
Oldal tetejére
Időpontfoglalás