Lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás

Lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás segítségével műtét nélkül regeneráljuk az intim területek szöveteit, így újra feszessé, rugalmassá és fiatallá válnak!

Érdekel
Lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás

A szolgáltatásról röviden

Lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás

Intim területek megújítása vágás és műtét nélkül

A kor előrehaladtával a külső nemi szervek és a hüvelybemenet szövetei megereszkednek, elvesztik rugalmasságukat és petyhüdté válnak. Lézeres kezeléssel biztonságosan, fájdalommentesen és műtét nélkül fiatalíthatjuk meg az intim területeket.

A kezelés hatására az intim területek megújulnak:

  • a kötőszövet megerősödik, a kollagén rostok újraképződnek,
  • a kisajak és a nagyajak bőre feszesedik,
  • az intim terület fiatalosabbá, esztétikusabbá válik. 

A külső nemi szervek terhesség vagy az öregedési folyamat részeként elveszthetik rugalmasságukat, de ma már lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás megoldást nyújthat. 

CO2RE Intima CO2RE Intima

CO2RE Intima

A Candela CO2RE Intima lézergép frakcionált CO2 technológián alapul, tehát bárminemű metszés vagy műtét nélkül gondoskodik az intim területek megújulásáról. A modern lézergép minimálisan invazív kezelést eredményez, rendkívül hatékonyan és látványosan idéz elő változást az intim területeken. A lézergép technológiája gyakorlatilag a kollagén rostok stimulálásán alapszik: a kollagén-állomány újjáépítését segíti elő.

Szöveti megújulás

A lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás hatására a kezelt területen pontszerűen mikrosérülések alakulnak ki a bőr rétegeiben. A létrejött mikroszkopikus oszlopok közötti szövetek sértetlenek maradnak, ami nagyban gyorsítja a gyógyulási folyamatot. A lézer által kibocsátott hő hatására a szövetek természetes regenerálódása indul meg: a kötőszövet megújul, fokozódik a kollagéntermelés, a szövetek feszesednek, fiatalodnak.

Szöveti megújulás

A kezelés menete

A lézeres kisajak és nagyajak fiatalítás kezelés kezdetén előkészítjük az intim területeket a lézeres kezelésre: fertőtlenítjük a bőrt és - amennyiben szükséges - érzéstelenítjük a területet. A frakcionált lézer pontos beállítása után, a kis- és nagyajakra koncentrálunk a lézerrel. A lézerfénnyel végighaladunk a kezelt területen, amely pontszerű mikrosérüléseket okoz a bőr mélyebb rétegeiben.

Az eljárás során minimális kellemetlenség tapasztalható a hüvelybemenet környékén, de alapvetően csak a lézerfény általi hőt, melegséget érezhetjük. A kezelés végén egy nyugtató krémmel vonjuk be a kezelt területeket. Az eljárás után részletes tájékoztatást adunk a további teendőkről.  

Árak

Intim esztétikai konzultáció 35 000 Ft /alkalom

Időpontfoglalás

Szolgáltatás kiválasztása

Szakember kiválasztása

Kis türelmet...

Inkább telefonon foglalnál? Kérdésed van?

Kollégáink segítenek!

Gyakran feltett kérdések

Van még kérdésed?

A kezelés bárki számára ajánlott, aki:

  • műtét, vágás nélkül szeretne feszesebb, rugalmasabb, esztétikusabb intim területet,
  • kis- és nagyajak fiatalítására vágyik,
  • biztonságos és hatásos eljárást keres.

A kívánt hatás eléréséhez általában 2-3 kezelésre van szükség, de a probléma súlyosságától, az életkortól, a petefészek működésétől függően az alkalmak száma több is lehet. Akár 4+ alkalomra is szükség lehet, ha a páciens egyéni állapota megköveteli.

A kezeléssorozat alatt az alkalmak között legalább 4-5 hét szünetet kell tartani. A 3. alkalom után pedig érdemes legalább 6 hónapot várni a következő kezeléssel, hiszen ez idő alatt a szövetek folyamatosan regenerálódnak, a probléma fokozatosan javul. 1-2 évente érdemes a kezelést megismételni, hogy fenntartsuk a kívánt hatást.

Már 1 alkalom után érezhető a változás a kezelt területeken, de a teljes értékű végeredményhez több kezelés szükséges. A kezelés végeztével az intim területek rugalmasabbá, feszesebbé válnak.

Az eljárás után duzzanat, égő érzés jelentkezhet a kezelt területen, amely rövid időn belül elmúlik. Az intim lézeres kezelést követő 1 hétben kerülni kell a szoláriumot, az ülőfürdőt, a napsugárzást és az uszodát, illetve ez idő alatt tartózkodni kell a szexuális élettől.

A kezelés nem javasolt terhesség, szoptatás, menstruáció, aktív fertőzés, lázas betegség vagy daganatos megbetegedés esetén, illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése mellett.

Segítünk műtét nélkül megfiatalítani az intim tájékot.
Várunk szeretettel Várunk szeretettel
Oldal tetejére
Időpontfoglalás